Re: Visa for The Cayman Islands...hmmm...
To HELL wid Cayman Islands!!!
Wi really an truly have no use fi cayman cause dem have nuttin to offer us anyway.....mi nuh know a when we jamaicans gwine realize that we are self-sufficient.....stop de henkering and push up push-up pon other countries....
wi tek wi beautiful and bountiful likkle island fi granted a dat rang wid us....
When wi going to realize that we have to want ourselves....nobaddy else nuh want us in dem country, from a piece a fawt island like cayman to de fridge canada,,,,nobaddy want us....everybaddy have dem stereotypes well built and hanging on to dem....
JAMAICANS LETS UNITE....LET US UNITE....THERE IS STRENGTH IN UNITY....
So is it to hell with toronto as well?
To HELL wid Cayman Islands!!!
Wi really an truly have no use fi cayman cause dem have nuttin to offer us anyway.....mi nuh know a when we jamaicans gwine realize that we are self-sufficient.....stop de henkering and push up push-up pon other countries....
wi tek wi beautiful and bountiful likkle island fi granted a dat rang wid us....
When wi going to realize that we have to want ourselves....nobaddy else nuh want us in dem country, from a piece a fawt island like cayman to de fridge canada,,,,nobaddy want us....everybaddy have dem stereotypes well built and hanging on to dem....
JAMAICANS LETS UNITE....LET US UNITE....THERE IS STRENGTH IN UNITY....
So is it to hell with toronto as well?