of course dem have de mandella hwy but its not convenient....its a biggg community and u cant expect everyone to tek de same road when dem use to having the main road as access, [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
yes Geneva...you're correct, its the main rd,
of course dem have de mandella hwy but its not convenient....its a biggg community and u cant expect everyone to tek de same road when dem use to having the main road as access, [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
as far as i know both are main roads...if yuh goin west you take the other main road.
the main road is still available..yuh jus haffi pay now...like when yuh want fi go manhattan [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
Man when last yu go pon washington Boulevard after 7am a right deh so mi born and grow tek bus go school and it was bad back then and it worse now, dem widen the road out a pembrookhall but is agony fi drive up the boulevard, or you go the other route and run the gauntlet of riverton city, waterhouse and pray seh noh don get killed and dem start act up.
it soundlike yuh hardly eveh go town...
would you like if all of a sudden dem put a put a toll pan de road whey u travel everyday fe go ANYWHEY outta ur community?????????????????
noooooooo, u wudden like it!!! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
if dem waan put toll road, put it pan a road dat dont do dis sort of thing to people who juss waan come outta dem house!!! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] aaarrggghhhh!!!
would you like if all of a sudden dem put a put a toll pan de road whey u travel everyday fe go ANYWHEY outta ur community?????????????????
noooooooo, u wudden like it!!! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
if dem waan put toll road, put it pan a road dat dont do dis sort of thing to people who juss waan come outta dem house!!! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] aaarrggghhhh!!!
there are alternate routes available
Name them.
I just did...read up
as far as i know both are main roads...if yuh goin west you take the other main road.
the main road is still available..yuh jus haffi pay now...like when yuh want fi go manhattan [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
so when u ppl a certain parts a newyork want fi go highshool, work, hospital, get govt services, bank etc etc dem haffi pay tolls too, right? They are also DORM COMMUNITIES too, correct?
so none of dem services nuh available a portmore?
which hospital serve portmore? Spanish town?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.