Re: map of volatile areas of kingston
Sherlock Crescent tun bad...
Now dats funny...
Me member when Sherlock Crescent houses did just a build..and street never build up. a did just dust fe street..
cus dem build up Duhaney park from the front, and den go back down to the mountain...
When me did deh deh, me live fe see Duhaney park primary school build ..(our home, is still presently on that block)
-------------------------------------------------------------------------
big up duhaney park primary...mi alma mater [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
you remember the big football field whe dem used to have matches...hemingsway crescent? browning avenue?
mi used to see police inna jeep run up inna certain house wid dem big long gun a election time
[/ QUOTE ]me come a dis country inna 1979, so if a after dat with the matches, me wouldnt know..
but a think a did one big open field right by the end of the bus stop..
dem used to play over deh pon weekends..
corrct me if a wrong..
and u sure a never my fadda u see a run inna people house with gun?
to dis day, me wonder how him still alive.. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
me member one time, dance wayna kep a Duhaney park primary, and some shot buss out dat nite bwoy.....
we did frighten, cus we never heard shots before. (we did inna de house by we self, and mom was in the USA)
me seh, me just see me pa come inna police jeep, (he worked de nite shift) stop a de house fe mek sure we alright,tell we fe lie down pon de floor, and noh get up, till him come back.. and tek out gun from under him bed, put one of the dogs pon the jeep, and a gwan him gwan over deh......
A did the first time , me even did see hair or hide or anything bad a Duhaney park primary..
Never did forget that Saturday nite..me tink it etched pon me brain..
Jah youth, even doe, me did live right by the school, I went to St georges girls school..
My last brother, (the baby) went there (duhaney park primary) doe..
U member the patty shop pon Bronte way?
and the bakery..
lawd a did nice cupcakes and bread dem used to mek ..
Sherlock Crescent tun bad...
Now dats funny...
Me member when Sherlock Crescent houses did just a build..and street never build up. a did just dust fe street..
cus dem build up Duhaney park from the front, and den go back down to the mountain...
When me did deh deh, me live fe see Duhaney park primary school build ..(our home, is still presently on that block)
-------------------------------------------------------------------------
big up duhaney park primary...mi alma mater [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
you remember the big football field whe dem used to have matches...hemingsway crescent? browning avenue?
mi used to see police inna jeep run up inna certain house wid dem big long gun a election time
[/ QUOTE ]me come a dis country inna 1979, so if a after dat with the matches, me wouldnt know..
but a think a did one big open field right by the end of the bus stop..
dem used to play over deh pon weekends..
corrct me if a wrong..
and u sure a never my fadda u see a run inna people house with gun?
to dis day, me wonder how him still alive.. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
me member one time, dance wayna kep a Duhaney park primary, and some shot buss out dat nite bwoy.....
we did frighten, cus we never heard shots before. (we did inna de house by we self, and mom was in the USA)
me seh, me just see me pa come inna police jeep, (he worked de nite shift) stop a de house fe mek sure we alright,tell we fe lie down pon de floor, and noh get up, till him come back.. and tek out gun from under him bed, put one of the dogs pon the jeep, and a gwan him gwan over deh......
A did the first time , me even did see hair or hide or anything bad a Duhaney park primary..
Never did forget that Saturday nite..me tink it etched pon me brain..
Jah youth, even doe, me did live right by the school, I went to St georges girls school..
My last brother, (the baby) went there (duhaney park primary) doe..
U member the patty shop pon Bronte way?
and the bakery..
lawd a did nice cupcakes and bread dem used to mek ..