Re: Jamaica ~ The Return
Loving your report and pics, (((Quickie))). Mi did really start read from you post di first picture dem, but a juss now mi feel fi come in and tell you that mi love the animal pictures (esp. the one of the cute lickle donkey) and the sorrel and ackee pic, and the vistas in my home parish - love the shot that show the deep rich red dirt. Really love the pics of the savannah grass, too.
your house build areddy?
hi G2!!
Loving your report and pics, (((Quickie))). Mi did really start read from you post di first picture dem, but a juss now mi feel fi come in and tell you that mi love the animal pictures (esp. the one of the cute lickle donkey) and the sorrel and ackee pic, and the vistas in my home parish - love the shot that show the deep rich red dirt. Really love the pics of the savannah grass, too.
your house build areddy?
hi G2!!
....did you by any chance venture up to Manchester
Yuh luv what me luv. Juss wha me see everyday sweet me... mi juss love fi seet in diffrent light an ting. 
Sinco a man!
Mek mi introduce yuh!
but mi believe im cah im ooda mek wan hella ugly ooman.