Re: Summer on Board Lane
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">have is mercy!
yuh is one bright mawning star ... an fi yuh light soon get put hout to grassyaad!
caw when it comes to mi boo DahJah, dat is a touchy subjeck. <span style="font-size: 8pt">very touchy in fack
Yuh tink mi fraid a yuh? Mi is a Kingston harbor shark! Mi wi limb up any Westwood country gyal who use to bade a stanpipe aftah shi done tie out goat a mawning time if shi open har yabba mout bout mi man <span style="text-decoration: line-through">dem</span>.
yaah hear me?
I laughed from the beginning to the end of this post.
Good gracious! I'm not sure I could hang if a real argument broke out.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">have is mercy!
yuh is one bright mawning star ... an fi yuh light soon get put hout to grassyaad!
caw when it comes to mi boo DahJah, dat is a touchy subjeck. <span style="font-size: 8pt">very touchy in fack
</span> Yuh tink mi fraid a yuh? Mi is a Kingston harbor shark! Mi wi limb up any Westwood country gyal who use to bade a stanpipe aftah shi done tie out goat a mawning time if shi open har yabba mout bout mi man <span style="text-decoration: line-through">dem</span>.

yaah hear me?
</div></div>I laughed from the beginning to the end of this post.
Good gracious! I'm not sure I could hang if a real argument broke out.
an stay outta big people awgument
so you are still mine?

:
time to gi <span style="text-decoration: line-through">more</span> chobble on Board Lane