Now boys, lets stay focus!
Ah si yuh trying fi thin out di Moderator ranks, by getting mi run ova driving dat 18-wheeler wheel-chock of ah cyar?
At di price ah gas, mi will need ah cost allowance adjustment built in.
Originally posted by RichD View Postyuh a get 50% on top of yuh regular moderator gratuity
and betta dan car allowance yuh can use the company car (but you have to pay for your own gas)

Xavier give me authority to up your stipend to 75% on top of the regular moderator fees.....if that not good enough you have to negotiate directly wid him.Originally posted by j-kid View PostAh si yuh trying fi thin out di Moderator ranks, by getting mi run ova driving dat 18-wheeler wheel-chock of ah cyar?
At di price ah gas, mi will need ah cost allowance adjustment built in.When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
J-Kid, I will send you my bill for increasing traffic to your thread. When I came in there had only been something like 8 replies, 3 days after you started it. I have gotten you 85 replies in one day and NUFF views.
- Replies: 93
- Views: 1,006
Just calculating my fee.
Last edited by Tropicana; 09-20-2013, 08:05 PM.
po ting
Soh mek mi si id mi get it straight. An increase of 75% ah zero, does dat sound bout right?