fiyah pon ignore list
This topic is closed.
Originally posted by Tropicana View PostYou need to apologize again.
I didn't bring Rock Hudson into this thread. RichD did.
But wait, you ave on
too or are you borrowing RichD's?
stapp eett tropi
yuh tried fe derail diss tredd by bringinn funnee flynn inna itt den rich responded bout da addar funnee man
so no apology ann mii arginallee respanse sed oonnoo ann dat plural
y diss tredd pon ignore list baddarinn yuh so much dat yuh tryinn fe change da subject?
ar yuh tartinn fe ovatand dat ignore list ann real issue pon yah?
I did not.
I asked people if they didn't have anything more juicy to talk about and started a new more titilating discussion and posted the link so as NOT to derail this.
Seems like you wearing RichD's
fi true as like him you are acting all blonde and getting your facts confused.
Originally posted by blugiant View Poststapp eett tropi
yuh tried fe derail diss tredd by bringinn funnee flynn inna itt den rich responded bout da addar funnee man
so no apology ann mii arginallee respanse sed oonnoo ann dat plural
y diss tredd pon ignore list baddarinn yuh so much dat yuh tryinn fe change da subject?
ar yuh tartinn fe ovatand dat ignore list ann real issue pon yah?
When my ignore list is of more interest than whoit mean people bored fi true.
The ignore list is a non-issue and if people weren't bored they would not be discussing it.
Originally posted by Tropicana View PostI am not trying to changed the topic. I am stunned that this would even BE a topic, figured people were bored and gave them something more fascinating to discuss.
When my ignore list is of more interest than whoit mean people bored fi true.
The ignore list is a non-issue and if people weren't bored they would not be discussing it.
ann noo tropi diss tredd iss natt bout your ignore list
itt bout oww da ignore list create malice ann peeps chattinn bout woo iss pon woo ignore list inn addar tredds
dat wat gott pon mii nerve ann da reason fe fiyah
reallee doan care bout woo yuh putt pon yuh list.
juss doan waan fee see behave ar mii aggoo put yuh pon da list
The next time you see people chatting about who is on whose ignore list in other threads and the shoutbox, just tell them they are being childish, ask them if they are so bored they have nothing better to chat bout and tell dem fe stop. 9 pages on this topic is beyond ridiculous.
Re: behaviour, I have to behave IRL. What is the point of coming here if I can't misbehave?
Originally posted by blugiant View Postso yuh waan mii fe bunn fiyah pon tropi nuh troo?
natt bunninn fiyah pon tropi cah da underlieinn issue iss da ignore list sintinn
Originally posted by Tropicana View PostThe next time you see people chatting about who is on whose ignore list in other threads and the shoutbox, just tell them they are being childish, ask them if they are so bored they have nothing better to chat bout and tell dem fe stop. 9 pages on this topic is beyond ridiculous.
Re: behaviour, I have to behave IRL. What is the point of coming here if I can't misbehave?
same ting mii sed itt noo funn iff mii cyaan mess widd sum peeps pon yah sumthyme
neva tekk yuh fe sumwan woo eva misbehave
Originally posted by Emperah View PostMi not looking fi yuh fi bunn tropi are anyone, mi ahreddy kno yuh is more den capable, but yuh saying yuh nah bunn har, but is she a get skawch eenya, yuh nuh seet?
fram diss tredd began mii kno tropi wood tekk likkle heat dat w mii focus pon ignore fe deflect sum aff da fiyah fram da sistren
Originally posted by Tropicana View PostWhy is this thread still going? How come RichD did not lock it down. He is quick to lock down my threads as "trolling".
y yu comparinn diss tredd to trolling wen mii doinn no such ting?
da ignore list ting ann advertisinn behave ar mii aggoo putt yuh pon ignore list struck a chord widd a latt aff peeps pon yah ann dat y itt still relevant.