Re: Slow start for Africentric School
wen i read about africentric curriculum i have to ask this...wat books r they going to use..fi real...weneva mi look eena a bookstore , the section whe supposedly deal wid black authors, here in the US, is pure ooman an man pon di cova wid di subjek matta being love wid varying shade of blak, bling an drama
widdout fail, the covers r the said ting an the formula di said ting
tru dis mite not have anyting to do wid di school but mi had was fi seh dis..cause mi get di idea dat blacks ongle see demselves and represent demselves and define demselves , from dem libido...
wen i read about africentric curriculum i have to ask this...wat books r they going to use..fi real...weneva mi look eena a bookstore , the section whe supposedly deal wid black authors, here in the US, is pure ooman an man pon di cova wid di subjek matta being love wid varying shade of blak, bling an drama
widdout fail, the covers r the said ting an the formula di said ting
tru dis mite not have anyting to do wid di school but mi had was fi seh dis..cause mi get di idea dat blacks ongle see demselves and represent demselves and define demselves , from dem libido...
(and dat dont include Playboy channel)