Re: fiyah pon selassie
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body">
a africa we a defend;
if it wasn't for selassie you might be speaking arabic right now;
how dem fi dis the man who stand up when europe controlled all of africa except ethiopia, and plotted with each other to capture the last free spot on africa?
how dem fi dis the son of ras mekonnen who defeated the italians when they coveted jah-jah land before that...
shows you the mindset of some so-called africans....ready to kill their own and big up the mzungu man culture;
same ting a gwaan inna the north american ghettos and in jamaica;
they big up everything else but their own...
the man created the organization of african unity that we may reclaim our continent and ignoramuses still a chrow word after the seed of king david & solomon...
a more fire! </div></div>
kemet wass cawl de land aff de blakk. de histaree iss dat blakk egyptian wage wars against de arab innvaders befour dem used islam arab imperialism fee suckar sum blakk bye chattinn bout religion aff brotherhood. yu knoo a latt aff jamaicans ann rastas were de victims aff arab imperialism cawl islam. wat a ting wen rasta bunn fiyah pon de arabs wey sell a latt aff dem inna slaveree. soo mii defend selassie fii puttinn upp a resistance agaist arab imperialism
<span style="font-weight: bold">wey de wurd africa cum fram</span>. </div></div>
either greek or roman in origin...it is what the world calls the continent azania/alkebulan...
perhaps someday we will restore original names, but 'africa' does not have a negative connotation, just a name...so they use it right now
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body">
a africa we a defend;
if it wasn't for selassie you might be speaking arabic right now;
how dem fi dis the man who stand up when europe controlled all of africa except ethiopia, and plotted with each other to capture the last free spot on africa?
how dem fi dis the son of ras mekonnen who defeated the italians when they coveted jah-jah land before that...
shows you the mindset of some so-called africans....ready to kill their own and big up the mzungu man culture;
same ting a gwaan inna the north american ghettos and in jamaica;
they big up everything else but their own...
the man created the organization of african unity that we may reclaim our continent and ignoramuses still a chrow word after the seed of king david & solomon...
a more fire! </div></div>
kemet wass cawl de land aff de blakk. de histaree iss dat blakk egyptian wage wars against de arab innvaders befour dem used islam arab imperialism fee suckar sum blakk bye chattinn bout religion aff brotherhood. yu knoo a latt aff jamaicans ann rastas were de victims aff arab imperialism cawl islam. wat a ting wen rasta bunn fiyah pon de arabs wey sell a latt aff dem inna slaveree. soo mii defend selassie fii puttinn upp a resistance agaist arab imperialism
<span style="font-weight: bold">wey de wurd africa cum fram</span>. </div></div>
either greek or roman in origin...it is what the world calls the continent azania/alkebulan...
perhaps someday we will restore original names, but 'africa' does not have a negative connotation, just a name...so they use it right now