Re: smokee bolt roll a likkle
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">the point is he took the bait;
we all already know how they like to style jamaica, but the fact is he should have left it alone...
like "no i don't smoke", & that's it...
you know since he became the top track star in the world they would be digging in every corner to find something to use against him...
that's why he should have kept his mouth shut instead of portraying jamaica as a country where learning to roll a spliff by your 8th birthday is a rite of passage;
bolt kibba yu mout now man </div></div>
sah de trooth will set bolt free. yu cood imagine iff imm lie sey imm neva use ganja ann dem find out oww mzungu media wood spinn itt. now dem cyaan use itt against imm cah de toree will qwiet dunn aftah a few days
sah mii knoo poor jamaicans wey use fii use ganja tea as medicine fii treat dem yuths soo mii nah buy inna mzungu racistlee labbellinn yaawd peeps </div></div>
what truth?
he lied...
the fact is that MOST JAMAICANS DO NOT SMOKE GANAJA </div></div>
if u seh so den it muss be so...but den, people been using ganga fi nuff home remedy dat ha nutten fi do wid juss getting high...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">the point is he took the bait;
we all already know how they like to style jamaica, but the fact is he should have left it alone...
like "no i don't smoke", & that's it...
you know since he became the top track star in the world they would be digging in every corner to find something to use against him...
that's why he should have kept his mouth shut instead of portraying jamaica as a country where learning to roll a spliff by your 8th birthday is a rite of passage;
bolt kibba yu mout now man </div></div>
sah de trooth will set bolt free. yu cood imagine iff imm lie sey imm neva use ganja ann dem find out oww mzungu media wood spinn itt. now dem cyaan use itt against imm cah de toree will qwiet dunn aftah a few days
sah mii knoo poor jamaicans wey use fii use ganja tea as medicine fii treat dem yuths soo mii nah buy inna mzungu racistlee labbellinn yaawd peeps </div></div>
what truth?
he lied...
the fact is that MOST JAMAICANS DO NOT SMOKE GANAJA </div></div>
if u seh so den it muss be so...but den, people been using ganga fi nuff home remedy dat ha nutten fi do wid juss getting high...