Re: They called him gay
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">unno seet, an fi know seh nuff PARENTS are on here as part of the mob mentalitiy (yes Blu) a bun fiyha an boom bye bye, can just imagine how dem pickney gwaan a school</div></div>
u know, di beauty of being prone to a mob mentality is dat any issue wi mek u show di tendency
<span style="font-weight: bold">an is not JUSS GAY ONES DISPLAY DAT TENDENCY PON YAH...some a oonoo need fi step bak an see wat mob mentality tendencies can an r attributable to oonoo...
at anyrate, i have always chosen to believe dat Blu, like moi, is against the attempt to foist oddas sensibilities and forms of behaviour on my island home...at the core of the gay issue is the said failing in the heterosexual issue that now besets Jcan behaviour...</span>
the need to mek sex and all things sexual the be-all and the end-all of our existence...it neva use to be like dat
gay Jcans been dere fi eva...juss like how people neva like fi see two Heteros a display dem lovelife at di busstop, is di said way wi neva like fi see two gay ones doin it
we always felt dat private life meant wat di word private meant....now, somehow, to be modern and to be withit, u haffi mek alllll aspects of ur life oddas bizniz even if dem no wan fi know...so ur rite is more important dat a nex one
if some wud tink fi a minit dem would see di gist of wat all dis is about.... </div></div>
I promise you, I am not following you around, I am just GIVING YOU YOUR PROPS. Thank you, just for being REAL!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">unno seet, an fi know seh nuff PARENTS are on here as part of the mob mentalitiy (yes Blu) a bun fiyha an boom bye bye, can just imagine how dem pickney gwaan a school</div></div>
u know, di beauty of being prone to a mob mentality is dat any issue wi mek u show di tendency
<span style="font-weight: bold">an is not JUSS GAY ONES DISPLAY DAT TENDENCY PON YAH...some a oonoo need fi step bak an see wat mob mentality tendencies can an r attributable to oonoo...
at anyrate, i have always chosen to believe dat Blu, like moi, is against the attempt to foist oddas sensibilities and forms of behaviour on my island home...at the core of the gay issue is the said failing in the heterosexual issue that now besets Jcan behaviour...</span>
the need to mek sex and all things sexual the be-all and the end-all of our existence...it neva use to be like dat
gay Jcans been dere fi eva...juss like how people neva like fi see two Heteros a display dem lovelife at di busstop, is di said way wi neva like fi see two gay ones doin it
we always felt dat private life meant wat di word private meant....now, somehow, to be modern and to be withit, u haffi mek alllll aspects of ur life oddas bizniz even if dem no wan fi know...so ur rite is more important dat a nex one
if some wud tink fi a minit dem would see di gist of wat all dis is about.... </div></div>
I promise you, I am not following you around, I am just GIVING YOU YOUR PROPS. Thank you, just for being REAL!!!
...now mi a goat lata go hear some yaad music so mek mi go look a outfit
in the 2 cases in the article posted the boys killed themselves for being called gay, now please to see yuself outta mi post an galang goh mek yu own to cover suicide caused by being called fat/ugly/retarded. why are you trying to justify the situation? </div></div>

grapes wid seed