Re: Who knows nuff about travel and laws an ting mi have a ???
yuh funny eeeh
yuh a try kill 2 bird wid one stone
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">if u child travelling widout u, the letter giving the person carrying dem have to be notarized?
or it can just be an informal letter written in pencil/crayon/marker (like how me normally write me letters dem)..alrite joke...but it can just be typed and signed by a parent..or both parents have to sign it and it have to be notarized?
(mi figga seh the knowledegable travel people dem eena this thread suh me might as well ask mi question here)
yuh funny eeeh
yuh a try kill 2 bird wid one stone<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">if u child travelling widout u, the letter giving the person carrying dem have to be notarized?
or it can just be an informal letter written in pencil/crayon/marker (like how me normally write me letters dem)..alrite joke...but it can just be typed and signed by a parent..or both parents have to sign it and it have to be notarized?
(mi figga seh the knowledegable travel people dem eena this thread suh me might as well ask mi question here)
I think