Re: NYC
Kia - I dont think the original rail line ran up that far.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">
someting about nyc and parks,
de sinting deh way up inna de sky, how u fe see odder ppl and how it fe feel like park,
me haffe go tek a walk up deh and go check it out~ </div></div>
what I doan like bout this pawk is dat it going from the meatpacking district to the javits ctr...
why not from javits centre to the cloisters more people could appreciate it </div></div>
Kia - I dont think the original rail line ran up that far.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">

someting about nyc and parks,

de sinting deh way up inna de sky, how u fe see odder ppl and how it fe feel like park,
me haffe go tek a walk up deh and go check it out~ </div></div>
what I doan like bout this pawk is dat it going from the meatpacking district to the javits ctr...
why not from javits centre to the cloisters more people could appreciate it </div></div>