Re: Jamaican tourism continues to hold strain
Let us not get it twisted .. Ja's tourism as nurtured originally was in response to white visitors.. Said white visitors , as was dere norm bak home, neva wan blacks sharing amenities wid dem on an equal footing... early writings of even Morris C addressed this attitude being exhibited by the US globetrotters who were making MoBay etc dem new playground...so dem waiters got dem lead from who pay dem... decry it but nuff Jcans ha a history of doing wat dem is paid fah wen it come to dis industry called tourism ..
so mek wi no juss gwane like Jcans juss dweet juss cause...
an if we wan yaadie fi ansa why re not serving blacks in Ja let us also address why some whites wi ongle deal wid a yaad black n y some black decry a farrin waiter as suitable mate but spen a fortune to visit a yaad one ... So u see how real we alllll being wen it come to di ?s dat out deh
Let us not get it twisted .. Ja's tourism as nurtured originally was in response to white visitors.. Said white visitors , as was dere norm bak home, neva wan blacks sharing amenities wid dem on an equal footing... early writings of even Morris C addressed this attitude being exhibited by the US globetrotters who were making MoBay etc dem new playground...so dem waiters got dem lead from who pay dem... decry it but nuff Jcans ha a history of doing wat dem is paid fah wen it come to dis industry called tourism ..

an if we wan yaadie fi ansa why re not serving blacks in Ja let us also address why some whites wi ongle deal wid a yaad black n y some black decry a farrin waiter as suitable mate but spen a fortune to visit a yaad one ... So u see how real we alllll being wen it come to di ?s dat out deh