Morning (((Ja.Comers)))......how tings?.......so who de bout? .......who haffi work? .........who sleeping in? ........who going shopping? .......who dont have anything plan and just aggo chill? .......well peeps.......whatever you have plan for today <span style="font-weight: bold">make it a great one........give thanks</span>
Maawning Happle Pie...maawning Jadotcommahs...mi was juss about to log haff, an seh mi noh si Happle Pie yet, and voila !!! 'ere yuh are.
well, no shopping today...mi gaawn gaawn cook...curry goat mutton ..for di paawty latah ...di birthday party...finished selecting gifts around 6'oclock yessideh...JEWELLERY...dem noh waan noh clothes... dem seh..
soh while di curry a stew, mi agguh duh some cleaning, an mi might run een yah, now an agen...in any case...jah bless an guide oonoh; an haff a happy day..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: britisha</div><div class="ubbcode-body">Maawning Happle Pie...maawning Jadotcommahs...mi was juss about to log haff, an seh mi noh si Happle Pie yet, and voila !!! 'ere yuh are.
well, no shopping today...mi gaawn gaawn cook...curry goat mutton ..for di paawty latah ...di birthday party...finished selecting gifts around 6'oclock yessideh...JEWELLERY...dem noh waan noh clothes... dem seh..
soh while di curry a stew, mi agguh duh some cleaning, an mi might run een yah, now an agen...in any case...jah bless an guide oonoh; an haff a happy day.. </div></div>
(((Britisha))) ........a long time me no have no curry goat.........yu aggo mek little manish water too?.........have fun at the party.......drink some whites fe me
I haven't slept since I woke up at 5:30am Friday mawning and the energy still flowing a guess is the adenaline still pumping
So this friend that I went to University with in Vancouver going back to Trinidad for good her Dad had a stroke and she is an only child, Mom died when she was 11 and as her parents had her when they were older her dDad up there in years.
Anyway I went down go spend some time with her earlier in the year, so she came here for a week, she said stormmey I doan know how yu live in di miggle a di foress iiena a no foresss is juss that trees all around the propatty. So!! I had a party for her lass night me juss run out the lass sumaddy outta me house 1/2 hour ago and she a get some shet yeye fore mi jrive har to airpawt lawd a gwine miss har, a mean Vancouver is much closer than Trinidad.
So, afta me drive har to the airpawt in bout 4 hours time, I coming back to sleep for lilly bit, go hairdressa, and come back come do likkle house ting then hit the sheets for nedda pawty tinite
So have a good day all,britisha leff some a yu curry goat fee me a flying come fee some lata
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">Morning Apple an britisha....
I haven't slept since I woke up at 5:30am Friday mawning and the energy still flowing a guess is the adenaline still pumping
So this friend that I went to University with in Vancouver going back to Trinidad for good her Dad had a stroke and she is an only child, Mom died when she was 11 and as her parents had her when they were older her dDad up there in years.
Anyway I went down go spend some time with her earlier in the year, so she came here for a week, she said stormmey I doan know how yu live in di miggle a di foress iiena a no foresss is juss that trees all around the propatty. So!! I had a party for her lass night me juss run out the lass sumaddy outta me house 1/2 hour ago and she a get some shet yeye fore mi jrive har to airpawt lawd a gwine miss har, a mean Vancouver is much closer than Trinidad.
So, afta me drive har to the airpawt in bout 4 hours time, I coming back to sleep for lilly bit, go hairdressa, and come back come do likkle house ting then hit the sheets for nedda pawty tinite
So have a good day all,britisha leff some a yu curry goat fee me a flying come fee some lata </div></div>
(((Stormmey))) You is one party person have a good one
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body"> hey apple pie, britisha and stawmey.
mi schedule is wide opin tideh. long run (10 mile) tomorrow.
tideh mi may fine tune a hat pattern weh mi a work pon and do house work.
anything else a bonus. it dawk and wet in seattle so all mi waan do a tan a mi yawd. </div></div>
(((Frenchy))) mind de run pon you.....so you still running good......mi like the cap/hat you post that you made .......can't even thread needle much less knit .......walk good.
Oh yes, Stormey is wan paawty smaddie fi chroo...mi seh tuh miself seh, shi remind mi of mi youngah days; an look like seh shi a burn di cankle at both hends...mek sure yuh get yuh beauty ress mi dear young lady...
French, mi know how it feel fi nohwaan leff di yaawd pan a daawk an even bleaky day..yuh juss feel fi tan innahdi bed an an
@ di curry goat requests...UP-S seh dem noh delivah cook food..
a whey di ress a di dotcommahs dem deh?? Dem mussie still a sleep.?? or bizzie...noh time fi higle..
Applez sunny and warming-up day in Washington DC after frost this morning. Just came back from 2-hour walk with DC friend and my dog . Gwine go tek a nap then rake leaves. We have one deggeh deggeh tree on our likkle likkle land but neighbors' trees love wi back yard Later going to market fi provisions including red wine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.