Re: Jamaicans.com what do you think
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Marilyn</div><div class="ubbcode-body">I was wrong about one thing...some of the pictures DO show her actually drinking the beverage in question, but I STILL say it was not worth her job, and if this person's info is correct, how can ONE MOTHER demand that you be fired and it is done????
http://chioky.deviantart.com/journal/28386642/ </div></div>
m yu knoo teecha affii sign moral clause. watt mii waan fii knoo iss iff da teecha blakk ar mzungu, moas likelee mzungu? watt iss da teecha union doinn bout itt? sund like shii on ar way fii beecumminn wan multi-millionaire aftah shii winn inn court
lang thyme i forgot dem pon yah sey iff dem knoo mii dem wood report mii cah mii bunn fiyah pon dem? </div></div>
Blu
I did once have wan crazy azzxed principal who openly fired the girl's bastketball coach and openly stated that he was firing her because she was having her SECOND illegitimate child. He openly stated that she was a "bad influence" on the girls because of this. She sued, they settled it out of court.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Marilyn</div><div class="ubbcode-body">I was wrong about one thing...some of the pictures DO show her actually drinking the beverage in question, but I STILL say it was not worth her job, and if this person's info is correct, how can ONE MOTHER demand that you be fired and it is done????
http://chioky.deviantart.com/journal/28386642/ </div></div>
m yu knoo teecha affii sign moral clause. watt mii waan fii knoo iss iff da teecha blakk ar mzungu, moas likelee mzungu? watt iss da teecha union doinn bout itt? sund like shii on ar way fii beecumminn wan multi-millionaire aftah shii winn inn court
lang thyme i forgot dem pon yah sey iff dem knoo mii dem wood report mii cah mii bunn fiyah pon dem? </div></div>
Blu
I did once have wan crazy azzxed principal who openly fired the girl's bastketball coach and openly stated that he was firing her because she was having her SECOND illegitimate child. He openly stated that she was a "bad influence" on the girls because of this. She sued, they settled it out of court.