<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fanci</div><div class="ubbcode-body">weh dahJah soh him can bun fiyah pon dis chread
it is alright de fiyah still a bunn.
choot is choot, dat unno is a dangerous set a ppl. Unless you live below poverty line like ppl who wukk fi walmawt yuh really don't NEED fi deal wid dem.
Mi seh unno dangerous becaz de topic mi bring up is not de fuss ting any a wi hear bout dutty walmawt. We've all heard tings bout dem an dem dutty tactics.
Even when ppl head a get buss, ppl a get shegg, intimidated, prosecuted etc. unno nuh have one bone inna unno body fi seh "yuh nuh dis nuh right an mi goin show fi mi support by not setting foot inna one a dem place until..."
But nooooo walmawt is like blasted crack fi unno, all when unno nuh need nuttin unno di deh. Smaddy head could a buss out pan de floor an unno jus tep ova dem fi get de lower price tings unno a look fah up de ile.
Unno is dangerous cah when sittin hapm tuh any a wi, unno nuh waan no sawt a disruption tuh unno life suh your tings muss gwaan de same way wid out provocation. Most tings is bout you an your likkle circle, but is alright, oneday JAH kno unno wi feel it. One day yuh wi cumm runnin tuh j.com if yuh cyan still afford a computah an a intahnet connekkkshun fi come tell wi bout de crisis inna yuh life. But watch dis... for on dat day no one will be here to answer cah dem done tek de whool a wi weh who did a try an care enuff fi help unno out wid our wasted speech. Your cry will be like de cry of a pigeoon in de wind... who will hear it? who will ansah?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">dont come call dung dajhah inna mi chread fi come mash it up cus we all know seh is walmart vannie purchase the yarn </div></div>
if dat is so it surely won't last suh all is good cah den it fi bunn tuh.
Evanovitch if is choo seh yuh get de yawn from deh senn de sittin tuh Tanya mek shi puttee pan de dutty dawg cah a dat it good fah.
Duet 23:18 Thou shalt not bring the hire of a whore, or the price of a dog, into the house of the LORD thy God for any vow: for even both these are abomination unto the LORD thy God.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">i haven't stepped foot in Walmart since learning about their dirty tactics
i'm with dahjah on this one
I am here with dahjah & you as well
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">dont come call dung dajhah inna mi chread fi come mash it up cus we all know seh is walmart vannie purchase the yarn </div></div>
Evanovitch if is choo seh yuh get de yawn from deh senn de sittin tuh Tanya mek shi puttee pan de dutty dawg cah a dat it good fah.
Duet 23:18 Thou shalt not bring the hire of a whore, or the price of a dog, into the house of the LORD thy God for any vow: for even both these are abomination unto the LORD thy God.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body"> DahJah, mi tink dis maddaratah tikle of F&R Forum a get to yuh head to rahtid </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">dont come call dung dajhah inna mi chread fi come mash it up cus we all know seh is walmart vannie purchase the yarn </div></div>
Dahjah please allow me to clarify...i dont know if she shops at walmart that was a joke...i always hear she talk bout micheals ok honey buns...now give me some loving
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">.<span style="font-weight: bold"> Unless you live below poverty line like ppl who wukk fi walmawt yuh really don't NEED fi deal wid dem. </span>
<span style="font-weight: bold">But nooooo walmawt is like blasted crack fi unno, all when unno nuh need nuttin unno di deh. </span>
dahjah do u know my packet...do u know how many working class people are actually below the poverty line...
tek for instance...dis weekend mi go into shopper( cus it closer dan walmart) i was in the black hair section...one relaxer cost 15+ dollas.(same one cost 12 at walmart) dat is tree dolla savings mi can use dat buy a phone card fi call mi granny a jamaica....next item a ting of hair moisturizer 9.99 at walmart said one is for 7.99 there goes a next 2 dalla
so if mi did go a walmart mi woulda save 5 dalla and dat can buy mi a happy meal or mi coulda send dat 5 dalla go fi mi granny...the dolla is at 81 ja fi 1 canada dalla...do the math.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">dont come call dung dajhah inna mi chread fi come mash it up cus we all know seh is walmart vannie purchase the yarn </div></div>
Dahjah please allow me to clarify...i dont know if she shops at walmart that was a joke...i always hear she talk bout micheals ok honey buns...now give me some loving </div></div>LOL yuh lukky mi love yuh still
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.