Re: So Unu naah go buy di Book?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendy</div><div class="ubbcode-body">This statement here is a blatant lie <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">"the campaign people tell har seh katie have low self esteem suh she wouldan feel sorry fi katie and do the interview</div></div>
Yuh can tell shi was trying to take a cheap shot at Katie.
Shi right fi noh like har ..memba a shi single handily expose the nit wit she truly is. 
J_Yout- I look at Katie facial expression and body language during the interview and I got the sense she could not believe she was interviewing a VP candidate.
Simple stunned that she had no clue about national issues. Dere is jsut some things yuh cyan fake
Is a gud ting seh it wasn't wan a di male interviewer asking har the very same qwestians. If a ben wan a dem, oonu wuda hear ow sexist im is, an many here wud hagree an gi im hell.. I wudn't buy har book even if smaddi pay mi.. Shi is bit MUCH!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendy</div><div class="ubbcode-body">This statement here is a blatant lie <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">"the campaign people tell har seh katie have low self esteem suh she wouldan feel sorry fi katie and do the interview</div></div>
Yuh can tell shi was trying to take a cheap shot at Katie.
Shi right fi noh like har ..memba a shi single handily expose the nit wit she truly is. 
J_Yout- I look at Katie facial expression and body language during the interview and I got the sense she could not believe she was interviewing a VP candidate.
Simple stunned that she had no clue about national issues. Dere is jsut some things yuh cyan fake
</div></div>Is a gud ting seh it wasn't wan a di male interviewer asking har the very same qwestians. If a ben wan a dem, oonu wuda hear ow sexist im is, an many here wud hagree an gi im hell.. I wudn't buy har book even if smaddi pay mi.. Shi is bit MUCH!