Re: Great news about Oprah
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Yuri_</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-size: 8pt"><span style="font-style: italic">(on a side note)</span>
JY - I'm really surprised to see<span style="font-weight: bold"> you</span> using the term "breed" when it comes on to women.
You don't find that term 'sexist' or disrespectful to women?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">meeda breed dat long time </div></div> </div></div>
i guess you did miss the boardlane trial & conviction im did get fi use a next sexist term fi women
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Yuri_</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-size: 8pt"><span style="font-style: italic">(on a side note)</span>
JY - I'm really surprised to see<span style="font-weight: bold"> you</span> using the term "breed" when it comes on to women.
You don't find that term 'sexist' or disrespectful to women?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">meeda breed dat long time </div></div> </div></div>
i guess you did miss the boardlane trial & conviction im did get fi use a next sexist term fi women

yuh nuh membah when him did mek the comment a while back sitten bout meat
Particulary because mi know how hard Oprah work fi mek it and never forget where she came from. Always a look out fi har fellow women and MEN alike. It grieves mi bad.
J_Yout yuh is wan of a kine.. Mi sey yuh neva fail fi mek smile especially when yuh get yuself ina pickle wid di woman dem