Re: MURDA, MURDA MI SEH...is whe dis my lawd?
u gwine treat mi to dose boo..mi still a wait pon mi cawl
Hi All
For those boardites who are facebook we have a Boardite Facebook Group. Be sure to check it out.
) n ask if mi ha 4 wheel or somesuch...mi juss ignore dat since mi no ha no clue whe him a chat bout..to me a vehicle go eent drive n u drive it...cho...den dis nex one appear ( look like is pure ole man live whe mi live) n di two a dem stawt fi dig...did i wonder about dem cardiovascular health? heck no...mi did stuck in mi own driveway...dat was more embarrassing to me at di time..yes mi selfish, wat else is new
den one seh to me seh dont is me did tell him di name of my snow remover person...so mi seh hell yes, so whe di hell him deh...him come di fuss nite wen likkle n nutten neva deh pon di grung but now wid alll a dis, weh him deh...yep ,mi now had reason fi puff up mi chess n express maximum dissatisfaction...so him seh dat dis yah snow no happen since 1999 so him mussi really busy....

I hear that it is -28 but mi no really have a clue since mi wearing shorts and t-shirt
outa door look pretty with the sunshine and the high way clear and mi live pon bus route so mi awrite... </div></div>
plus gweh

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.