Re: tiger, mzungu oomen ann blakks
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">wan mzungu man sed too mii tidday tigar didd real good cah imm slept widd dem good lookinn mzungu oomen.
mii tell imm mii realleee doan care bout tiger cah tiger too mii iss natt a blakk man
watt oonnootink bout dat </div></div>
Tiger slept with some of the most lowdown, trashy kind of white girls out there. I wouldn't call them pretty. They are I guess sexy but in a very cheap hookerish sort of way. I remember having a discussion with a guy a few years ago about if you look at some of the White women that hook put with Black guys (NOT ALL NOT MOST) they do fall into that category. I told him that surely he was wrong but I have seen more and more evidence of that. You see that even with some famous guys like Montel. Look at the trialer trash Kobe Bryant was caught with.
<span style="font-weight: bold">Disclaimer:</span> I said SOME not ALL or MOST!! </div></div>
you know some of them?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">wan mzungu man sed too mii tidday tigar didd real good cah imm slept widd dem good lookinn mzungu oomen.
mii tell imm mii realleee doan care bout tiger cah tiger too mii iss natt a blakk man
watt oonnootink bout dat </div></div>
Tiger slept with some of the most lowdown, trashy kind of white girls out there. I wouldn't call them pretty. They are I guess sexy but in a very cheap hookerish sort of way. I remember having a discussion with a guy a few years ago about if you look at some of the White women that hook put with Black guys (NOT ALL NOT MOST) they do fall into that category. I told him that surely he was wrong but I have seen more and more evidence of that. You see that even with some famous guys like Montel. Look at the trialer trash Kobe Bryant was caught with.
<span style="font-weight: bold">Disclaimer:</span> I said SOME not ALL or MOST!! </div></div>
you know some of them?

Mi sey dis saaga is even too much fi mi to bear. Look Tiger if yuh reading dis board ( what are the chances) CUT YUH LOSSES and pay di gal an mek shi gwaan. Yuh noh have noh recova fi recova fram dis marriage. It was broken before this.