Re: Dave Letterman on Tiger...he is killing me
yes it was funny
either him was waiting fi the right time fi buss the jokes or him show was on replays
anyway him was pretty reserved with the jokes and him manage fi mek fun of himself too wid the cheating ting
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">him seh if dis did happen 3 mths ago, he would have material fi a year....but u haffi see him face...i is deading fi real....him seh dat him wish Tiger would stop cawling him fi advice....
him seh dat dem saying dem mite tek Tiger off the box of Wheaties, but him tink seh if Tiger being dis active, him really need fi advertise Wheaties....
yes it was funny

anyway him was pretty reserved with the jokes and him manage fi mek fun of himself too wid the cheating ting
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">him seh if dis did happen 3 mths ago, he would have material fi a year....but u haffi see him face...i is deading fi real....him seh dat him wish Tiger would stop cawling him fi advice....
him seh dat dem saying dem mite tek Tiger off the box of Wheaties, but him tink seh if Tiger being dis active, him really need fi advertise Wheaties....