oh my
Re: oh my
Or she is gonna grow up and be like Kate on Bad Girls cause she got too much attention cause she can dance
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wAe7y6FZ9RE"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/wAe7y6FZ9RE" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">
yes, she is sooo fired is rite~~
and if she can teef him, she can have him~~
me wudda say, guwhey gyal, tek him, and dont send him back needah!!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">http://www.boobootv.com/2009/09/10/r...-girl-steppin/
me wudda luv fe see de nanny~~</div></div>
name of this song is Decale Gwada by Jesse Matador so mi read and the girl is french and the nanny congoleseIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
nuh chrooo Ny, tek him and galang~~
ehh Wends, u rite, me never feel say a yaad music either, but my girl gots move dow, poor ting,
but why dem must luv do dem tings to pickney, dat nuh rite, it push adult like pressure pan dem, and me no like it at all~~
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">it nuh rite atall, no likkle girl need fi kno dem type a move deh cah it wi mek dem stawt look fi oddah tings.
Unu noh easy ...
Shi can bi di nex SYTYCD champion in 2020It can be a good thing. a noh di dancing mek dem look fi odda tings and how yuh raise dem.. If mi daughta have dem deh talent dey mi hound in on it an sen har goh Julia Music of Performing Arts School
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">me no like it at all, fe a likkle girl a whine up har self so fe so long, one whole a song, u know how long dat tek,
me see dem do it all de while a party and ting, and me never stand up deh a watch, i think it barbaric~~</div></div>
I know this isnt a popular stance but I agree with you. I can watch the video and laugh after the child and what the nanny taught her, but if I was my child I wouldnt find it so cute atall.
Yes, to the child she is "just dancing" because she isnt quite connected to her sexuality yet, but to adults men who love off little girl children they see something else and that alone should give someone pause when they see a child doing certain moves.
Sorry but I wont talk back chat on this one atall.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">
Yes, to the child she is "just dancing" because she isnt quite connected to her sexuality yet, but to adults men who love off little girl children they see something else and that alone should give someone pause when they see a child doing certain moves.
Sorry but I wont talk back chat on this one atall. </div></div>
same mindset behind the veiling of muslim women.