Re: I know I shouldn't complain but sheesh!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">what snow storms?
still havent had to shovel this winter .. hehehe..
RichD you get real snow yet? Mi know seh up where u live in Beverley Hills, Toronto unno get snow because a di elevation still..
</div></div> no sah no snow ...i think i might have to go cut the grass
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">what snow storms?
still havent had to shovel this winter .. hehehe..
RichD you get real snow yet? Mi know seh up where u live in Beverley Hills, Toronto unno get snow because a di elevation still..
</div></div> no sah no snow ...i think i might have to go cut the grass
We got more than 34 + inches in my area. Two good things about it lots of snuggling
and no work we can't get out.

Mi cyan tek it noh more
b 
One or 2 days mi can deal wid to some extent but no man dis is bardaline madning
Mi usually noh store tings fi iron mi iron as mi wash ..so dat done to. Mi clean di house Sunday gaan so dat done. 
Mi woulda commit suicide if mi live a dem place dey if dis can a dipress mi soh