Re: Who name Alberta
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body">Lawd a mercy poor yuh
Dem did have a special pan NBC wehy describe exactly whey yuh a go troo..dem sey being locked in for so long can seriouly elevate stress and mek people irritable and you being pregnant don't help.
Mi nat even harmonal an mi restless to baxide... mi can only imagine wey yuh a goh troo and to think we have DAYS more to be locked in. I doubt if they can clean this mess up anytime soon.
Mi nat even ago preten sey it noh stressful.. it a go ina 1 week a dis now. When yuh able to an if you can, you and him go walk out (maybe tomorrow). BTW are you getting enough sleep? </div></div>
wendy...mi a try see wid di man, enoh? gawd knows mi tryin', but dis is rediculous.
what sleep? soon as mi try doze off (das if mi can even get comfortable) mi hear sinting drap, garage open, or im a yell fi "ask you suppin' right quick".
mi seriously did consider crushing one ah im pills inna some juice fi give im, enoh? but mi not sure wah daht will do im, plus...mi fraid if anyting...im is all mi have fi get mi outta here
im wont drink any coffee or cola.
it too early fi alcohol cah im will just wake up later wid di sed tings
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body">Lawd a mercy poor yuh

Dem did have a special pan NBC wehy describe exactly whey yuh a go troo..dem sey being locked in for so long can seriouly elevate stress and mek people irritable and you being pregnant don't help.

Mi nat even harmonal an mi restless to baxide... mi can only imagine wey yuh a goh troo and to think we have DAYS more to be locked in. I doubt if they can clean this mess up anytime soon.
Mi nat even ago preten sey it noh stressful.. it a go ina 1 week a dis now. When yuh able to an if you can, you and him go walk out (maybe tomorrow). BTW are you getting enough sleep? </div></div>
wendy...mi a try see wid di man, enoh? gawd knows mi tryin', but dis is rediculous.
what sleep? soon as mi try doze off (das if mi can even get comfortable) mi hear sinting drap, garage open, or im a yell fi "ask you suppin' right quick".
mi seriously did consider crushing one ah im pills inna some juice fi give im, enoh? but mi not sure wah daht will do im, plus...mi fraid if anyting...im is all mi have fi get mi outta here

im wont drink any coffee or cola.
it too early fi alcohol cah im will just wake up later wid di sed tings