Re: Marie Osmond's son found dead
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hay_Virtuoso</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">persons depend on the pills then they will never come force to force with their problems.</div></div>
what do you mean by the phrase above?
Depression is a chemical issue how does that affect facing problems? </div></div>
Mi neva kno dat all depression is a chemical issue.
Mi feel sey di phrase mean sey if people continue to mask dem problems by burying dem in a long-term dependency pon drugs, dem will never face di real issues and deal widdi REAL problems and wen di drugs wear awwf even likkle bit dem face dis typea ending and it nuh solve nutt'n.
de poster said dependency on pills which I took to mean antidepressants so that is why I asked for the clarification
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hay_Virtuoso</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">persons depend on the pills then they will never come force to force with their problems.</div></div>
what do you mean by the phrase above?
Depression is a chemical issue how does that affect facing problems? </div></div>
Mi neva kno dat all depression is a chemical issue.

Mi feel sey di phrase mean sey if people continue to mask dem problems by burying dem in a long-term dependency pon drugs, dem will never face di real issues and deal widdi REAL problems and wen di drugs wear awwf even likkle bit dem face dis typea ending and it nuh solve nutt'n.
de poster said dependency on pills which I took to mean antidepressants so that is why I asked for the clarification