Re: Sandra Bullock DIVORCE!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">well now..my guy seem to have a ting fi certain oomen n Sandra was a one off like him try at middle of the road...di one him did deh wid before har barely had any of har skin tattoe free n di one him suppose to ha di affair wid while she was off filming , barely ha any skin widdout tattoo...
so maybe him ha a ting fi edgy women but TRY follow the ole adage, 'have u way wid dem but no marry one' so him marry a blemish free lady n it naw stir him pot longterm...who to know...
fi har, if di news is true, is pure hurt pride cause is juss 2 wks ago at the Oscar she gave out how di marriage nice wid har comments etc etc...looks like a bleeding eediat now , if dat did a gwane </div></div>
i dont think she looks like an idiot she really thought her marriage was good who knew the lil turd was going around telling ppl they are separated.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">well now..my guy seem to have a ting fi certain oomen n Sandra was a one off like him try at middle of the road...di one him did deh wid before har barely had any of har skin tattoe free n di one him suppose to ha di affair wid while she was off filming , barely ha any skin widdout tattoo...
so maybe him ha a ting fi edgy women but TRY follow the ole adage, 'have u way wid dem but no marry one' so him marry a blemish free lady n it naw stir him pot longterm...who to know...
fi har, if di news is true, is pure hurt pride cause is juss 2 wks ago at the Oscar she gave out how di marriage nice wid har comments etc etc...looks like a bleeding eediat now , if dat did a gwane </div></div>
i dont think she looks like an idiot she really thought her marriage was good who knew the lil turd was going around telling ppl they are separated.
True true..bt dat neva stap mi fram wandering how Jesse won her over if a soh im tan ina real life...boring and dreary noh hell.