Re: Sandra Bullock DIVORCE!
True true Wendy!
Look at Prince Charles:
Dian's looks compared to <span style="text-decoration: line-through">Broome Hilda</span> - I mean, Camilla.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Marilyn</div><div class="ubbcode-body">Someone will have to explain to me what this human billboard has on Sandra Bullock????????
Looks noh have a ting fi do wid it .. or wedda shi have 10 tatoo or none at all. Yuh noh know how people "connect" with other people and Sandra may be goodlooking but dat noh mek her immune from infedelity.
With all that said .. Mi nat condoning his behavior or tek up fi im...alll mi a try sey is dat yuh cyan compare looks of wan woman to aneda fi find di ansas as to why men cheat. I am sure in this case what may have led im a stray is much deapa dan "looks". </div></div>
True true Wendy!
Look at Prince Charles:
Dian's looks compared to <span style="text-decoration: line-through">Broome Hilda</span> - I mean, Camilla.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Marilyn</div><div class="ubbcode-body">Someone will have to explain to me what this human billboard has on Sandra Bullock????????
</div></div>Looks noh have a ting fi do wid it .. or wedda shi have 10 tatoo or none at all. Yuh noh know how people "connect" with other people and Sandra may be goodlooking but dat noh mek her immune from infedelity.

With all that said .. Mi nat condoning his behavior or tek up fi im...alll mi a try sey is dat yuh cyan compare looks of wan woman to aneda fi find di ansas as to why men cheat. I am sure in this case what may have led im a stray is much deapa dan "looks". </div></div>
..mi noh know dem was disjointed to me fram lang time.
Mi madda tell mi seh "every disappintment is fi a good"....(all now mi a wait pan di good
)....
mi nuh think dem dat diffrant-she is definitely girly and he is def a "dude"