quick question....unu still kip bashments?
Bashments...
Re: Bashments...
one side of the family
was too close to the other side of the family
instead of family reunion - it's a family reunions- we played
shame and scandal in the family - your daddy ain't you're but your daddy don't knowlove that song
but if YOU want to plan a bashment - IN JAMAICA - i'll be there
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">mi aving bashment nex month if yu waan cum</div></div>
in jamaica?
i can't stand I95 for the 8 miles i have to be on it
the lorries being going real fast - trying to get from miami to ny - on time
i just want to get my behind to work
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingy</div><div class="ubbcode-body">lol no mi nah come mi nuh love de vibes bout bashments unu a gimmie.
so wait no love-hate relationship na gwaan. look how many a mi enemies dem mi see a bashments.... </div></div>
so mek yu hawks den
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DR4Ovy3LarE"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/DR4Ovy3LarE" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingy</div><div class="ubbcode-body">yaa kip one? </div></div> Bashment kip a my yaad dam near every night
matta fack, mek mi sign off an go prepare fi de bash
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingy</div><div class="ubbcode-body">lol cuz de place nuh look like dem tings dem gwaan. a mean mi nuh come bout yah regular. but mi nah see de loving...or love hate feel it was. </div></div>
Ah chroo cause mi memba how u cuss out mi baxside pon yah an den come ah bashment an hug mi up like nutten nevva happen **cutyeye**