<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">one side of the family
was too close to the other side of the family
instead of family reunion - it's a family reunions- we played
shame and scandal in the family - your daddy ain't you're but your daddy don't know love that song
there </div></div>
Been to two bashments and under no circumstances would go to any more,or advise anyone to go either,some people only go to size up other people,chat behind yu back,gossip bout yu,form opinion bout yu,judge yu,chat fawwt bout yu,stereotype yu...and the rest are haters.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">one side of the family
shame and scandal in the family - your daddy ain't you're but your daddy don't know love that song
there </div></div>
Been to two bashments and under no circumstances would go to any more,or advise anyone to go either,some people only go to size up other people,chat behind yu back,gossip bout yu,form opinion bout yu,judge yu,chat fawwt bout yu,stereotype yu...and the rest are haters. </div></div>
dem dweet on here whether yu go bashment or not, only ever met one person on here for coffee,she used to live not a great distance from me. never been to a baswhment
I like meeting boardies on a one and one basis...so far everyone I have met have turned out to be wonderful people...except one a dem an she know who she is
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">I like meeting boardies on a one and one basis...so far everyone I have met have turned out to be wonderful people...except one a dem an she know who she is </div></div>
dem dweet on here whether yu go bashment or not, only ever met one person on here for coffee,she used to live not a great distance from me. never been to a baswhment </div></div>
That is true that they do it on here,it`s a regular pastime,however admittedly I have met a couple people that are the real deal,and spoken to a few on a regular on the phone that I have not met but respect concrete.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingy</div><div class="ubbcode-body">lol cuz de place nuh look like dem tings dem gwaan. a mean mi nuh come bout yah regular. but mi nah see de loving...or love hate feel it was. </div></div>
Ah chroo cause mi memba how u cuss out mi baxside pon yah an den come ah bashment an hug mi up like nutten nevva happen **cutyeye** </div></div>
i do nat want fi meet no more smaddy fram jamaicans.com mi seh I neva see a set a ppl mean suh yet, juss chroo mi guh di bashment dem an beg dem likkle flowa, some ice, wan shoes two curtain some meat an likkle hair ile di ol fawt dem nuh invite mi a nuh more bashment.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">one side of the family
there </div></div>
Been to two bashments and under no circumstances would go to any more,or advise anyone to go either,some people only go to size up other people,chat behind yu back,gossip bout yu,form opinion bout yu,judge yu,chat fawwt bout yu,stereotype yu...and the rest are haters. </div></div>
well mi go nuff board bashment... and I have to say that I have thoroughly enjoyed every single wan...
I have met some very nice people - some I am closer to than others... if dem chat bout I during or after the bash - I guess I nevva fine out boutti an really would not care one way or the other... people gwine chat yuh regardless of whether u approve of it or not.
mi just treat it like any other meeting - gi people de benefit of the doubt till dem show mi weh dem made of.
truthfully I can think of only one person that made me very uneasy when I met them an aftaward mi fine out say dem was one milo tin away fram Bellevue so mi instincts were right
It's too bad evrybody so suspicious of everybody else dem days yah **SIGH**
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Marie_K</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingy</div><div class="ubbcode-body">lol cuz de place nuh look like dem tings dem gwaan. a mean mi nuh come bout yah regular. but mi nah see de loving...or love hate feel it was. </div></div>
Ah chroo cause mi memba how u cuss out mi baxside pon yah an den come ah bashment an hug mi up like nutten nevva happen **cutyeye** </div></div>
i do nat want fi meet no more smaddy fram jamaicans.com mi seh I neva see a set a ppl mean suh yet, juss chroo mi guh di bashment dem an beg dem likkle flowa, some ice, wan shoes two curtain some meat an likkle hair ile di ol fawt dem nuh invite mi a nuh more bashment.
we could live wid de barrowing but why in Hebben Name above u mus always wear dem punny printa an insis pon grine out every man ah de bash? Nat to menshan pack up food fe carry home fe yuh 6 pikney an u 4 ex husban \o/
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">one side of the family
there </div></div>
well mi go nuff board bashment... and I have to say that I have thoroughly enjoyed every single wan...
I have met some very nice people - some I am closer to than others... if dem chat bout I during or after the bash - I guess I nevva fine out boutti an really would not care one way or the other... people gwine chat yuh regardless of whether u approve of it or not.
mi just treat it like any other meeting - gi people de benefit of the doubt till dem show mi weh dem made of.
<span style="font-weight: bold">truthfully I can think of only one person that made me very uneasy when I met them an aftaward mi fine out say dem was one milo tin away fram Bellevue </span>so mi instincts were right
It's too bad evrybody so suspicious of everybody else dem days yah **SIGH** </div></div>
there </div></div>
Been to two bashments and under no circumstances would go to any more,or advise anyone to go either,some people only go to size up other people,chat behind yu back,gossip bout yu,form opinion bout yu,judge yu,chat fawwt bout yu,stereotype yu...and the rest are haters. </div></div>Neither one of us ever have to go to another one in this lifetime, I'm just glad you attended the one at which I met you.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Marie_K</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingy</div><div class="ubbcode-body">lol cuz de place nuh look like dem tings dem gwaan. a mean mi nuh come bout yah regular. but mi nah see de loving...or love hate feel it was. </div></div>
we could live wid de barrowing but why in Hebben Name above u mus always wear dem punny printa an insis pon grine out every man ah de bash? Nat to menshan pack up food fe carry home fe yuh 6 pikney an u 4 ex husban \o/
u fe gwaan betta dan dat man </div></div>
CLEAR AWF!!!!!!!!!!!!!! :BEXBAD: as soon as mi carry back di 1/2 poun a shugga mi did barra fram yuh wah day yah mi bex wid yuh done mi seh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">I like meeting boardies on a one and one basis...so far everyone I have met have turned out to be wonderful people...except one a dem an she know who she is </div></div>
Same ting mi a seh!
Some a de bashment dem did nice still. But there's a time an season for everyting.
anywa, mi agree wid u. I prefer meeting a couple ppl here n there dan fi do a big bash wid tutty ppl
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.