Re: anyone ever had a near death experience?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">
plus every time me have sex is a near death experience

you tuh??!

a nuh likkle time mi memba watchin wan a dem show deh whey di sex sweet the man suhmuch him pop a vessel and end up deah pon it.. While Shabba "kill mi dead" would play inna mi mind, on the otherhand, the scandal when di emergency come fi teck whey di body a something mi would prefer to spear..
suh mi just start suck mi finga like a baby..
anyhow u just get a stripes
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">
plus every time me have sex is a near death experience

you tuh??!

a nuh likkle time mi memba watchin wan a dem show deh whey di sex sweet the man suhmuch him pop a vessel and end up deah pon it.. While Shabba "kill mi dead" would play inna mi mind, on the otherhand, the scandal when di emergency come fi teck whey di body a something mi would prefer to spear..
suh mi just start suck mi finga like a baby..
anyhow u just get a stripes