Re: A Mosque near ground zero?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">is there a large islamic population living in new york city proper? </div></div>
no Sues, its not really, its regular, as a matter of fact, this is in the financial sector of NYC and so, i mean lots of ppl from all over are in the area, not nuh whole heap a islams, so me no know why the fascination wid dat site,
dem have whole heap more spots to go, why go so close??
</div></div> isn't pretty well every cab driver in NYC a muslim.... </div></div>
maybe, but still.....
mek me ask unu someting, unu watch de video??? Rich?? Magix???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">is there a large islamic population living in new york city proper? </div></div>
no Sues, its not really, its regular, as a matter of fact, this is in the financial sector of NYC and so, i mean lots of ppl from all over are in the area, not nuh whole heap a islams, so me no know why the fascination wid dat site,
dem have whole heap more spots to go, why go so close??
</div></div> isn't pretty well every cab driver in NYC a muslim.... </div></div>maybe, but still.....
mek me ask unu someting, unu watch de video??? Rich?? Magix???