bwoy mi haffi seh mi love driving di route mi haffi tek fi go Calgary n bad....di highway is juss one straight ting, more or less....mi lefff home 5.34am n draw into Calgary 6.43 am....an dis is wid craning mi neck fi see the view rung me....neva tyad a di view....an i know now dat cow get up early fi browse an nyam wile di dew deh pon di grass...di horse dem still a sleep but di cow dem a get dem grub awn...dis kine of driving i love fi real...dis is how u fi cut highway...one straight ting
do u enjoy driving?????
Re: do u enjoy driving?????
I am not much of a driver.. I driver for function now.. But I like taking my land rover on the back roads in Aberdeenshire... There is little traffic the scenry is pretty.. and the car is small enough to be agile large enough for the momentum to bite... going to tesco on the back roads is relaxing!
In the past she whom all men fear and I did a number of long road trips together.. before children.. now it is keeping the peace after an hour!!
Daily commute taking the metrolink has spoilt me. The freedom to either read a book, watch the scenery or nap out is much nicer than being behind the wheels and stuck in traffic. Driving across states... I'll get off the interstate and take the back roads. It is more fun, the scenery is better and less traffic.
Overall, riding my Honda Shadow to get to somewhere is a preference than driving my car. Only drawback... the choice wear for riding the motorcycle is limited to pants, when I much rather skirts during the warmer months.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">Daily commute taking the metrolink has spoilt me. The freedom to either read a book, watch the scenery or nap out is much nicer than being behind the wheels and stuck in traffic. Driving across states... I'll get off the interstate and take the back roads. It is more fun, the scenery is better and less traffic.
Overall, riding my Honda Shadow to get to somewhere is a preference than driving my car. Only drawback... <span style="font-weight: bold">the choice wear for riding the motorcycle is limited to pants, when I much rather skirts during the warmer months</span>. </div></div>
Oh Sandif – Live a little!
Wear yuh short skirt an let the wind give it a rise.
Besides, What yuh have to hide?
mi love drive, it's like freedom tuh mi, das why mi nuh feel nuh way fi drive to fla, ny, ar weheva, if mi could drive guh a yaad mi wouldan inna dat tuh.
All mi need a mi music fi beat fi de journey. Sometime alone is de bess tuh, dat a when yuh cyan really meditate pan life an tings.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Curmudgeon_Milo</div><div class="ubbcode-body">
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">mi love drive, it's like freedom tuh mi... </div></div>
yeh that's not fun when you're alone, chuss mi pan dat.
bin dere done dat nuff time as yuh kno
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">Daily commute...</div></div>
That's what finally did me in. Traffic during my commute! What could have been a 20 minute drive took 2 hours or longer coming to and going from work. I snapped. I don't think I'll ever be the same.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">bwoy mi haffi seh mi love driving di route mi haffi tek fi go Calgary n bad....di highway is juss one straight ting, more or less....mi lefff home 5.34am n draw into Calgary 6.43 am....an dis is wid craning mi neck fi see the view rung me....neva tyad a di view</div></div>
Mi always hear Canadians talking bout "Calgary and the foothills of the Rockies" and how it's so lovely. Through dem white, mi just accept whe dem seh with a smile; But because you are a "yardie", I will have to credit your take of "Calgary and the foothills" over theirs anytime, enjoy!
BTW, my answer to the question is: Not as much as I used to...