Re: I HATE Lizzads!!!.....Cho!!
These pics give me the creeps
…
As you talk about Baygon spray.. I saw one in my garage one day and my lickle 4 yr old shi noh fear nutten..When mi a run North away fram him a scream an a galang like ediat...shi a roun South towards im a try ketch im.
Mi havi tell har fi lef di Lizzad an come .. Shi a tell mi fi Kill im .. (<span style="font-style: italic">Pickney love talk bout Kill yuh si</span>
Soh mi grab di only ting ina di house mi have and dat was Raid Ants spray
Ask if mi noh douse im baxide.. But all dat dey spray do a wet im up ..Dam sinting fling im tail afta mi an walk wey . Brite!!
These pics give me the creeps
… As you talk about Baygon spray.. I saw one in my garage one day and my lickle 4 yr old shi noh fear nutten..When mi a run North away fram him a scream an a galang like ediat...shi a roun South towards im a try ketch im.

Mi havi tell har fi lef di Lizzad an come .. Shi a tell mi fi Kill im .. (<span style="font-style: italic">Pickney love talk bout Kill yuh si</span>
)Soh mi grab di only ting ina di house mi have and dat was Raid Ants spray
Ask if mi noh douse im baxide.. But all dat dey spray do a wet im up ..Dam sinting fling im tail afta mi an walk wey . Brite!!
I'll never understand why Jcans hate lizards. </div></div>
Peasie, mi have one thing fi tell yuh....
The only bugs I see in my house are ants by the window sill...