<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: remo</div><div class="ubbcode-body">who cares mek di buff teeth gal guh whe...poor guy can you imagine when dem deh teeth grab a hold of him pepee </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">ILP mi get a feeling seh u feel seh Chelsea and Mark shouda elope wid dem parents and save the taxpayers & her parents nuff yes? </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">ILP mi get a feeling seh u feel seh Chelsea and Mark shouda elope wid dem parents and save the taxpayers & her parents nuff yes? </div></div>
An done dis harse manure about di invitee list </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">ILP mi get a feeling seh u feel seh Chelsea and Mark shouda elope wid dem parents and save the taxpayers & her parents nuff yes? </div></div>
well...
FAA closed airspace..who pay fi daht?
di town haffi borrow police...who pay fi daht?
extra secret service (in addition to what har parents already get)...who pay fi daht?
bullet proof tent...who pay fi daht?
top secret clearance ahn check fi all di smaddy involve (on top ah what dem already get)...who pay fi daht?
you know, kia...now that mi think on it....
mi juss a say...di pretense ahn form ah fashion tings is rediculous! She shouldn't have invited him or felt inclined to, he shouldn't have expected an invite, if he got one...he should have declined.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">so me say to,
u waan bet de bushes will be dere~~ </div></div>
If they were not planning to show up, they will now just on general principle.
Plus G.W. could probably use all the positive pub he can get to keep from getting tried for war crimes. Staying out the limelight is not hurting either though.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: remo</div><div class="ubbcode-body">who cares mek di buff teeth gal guh whe...poor guy can you imagine when dem deh teeth grab a hold of him pepee </div></div>
this is chelsea clinton not the palins - he's already experienced those buff teef
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">
No slap in no face..the Clintons and the Obamas are closer than you think. </div></div>
No u didn't. Weh u come from wid dis <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: remo</div><div class="ubbcode-body">who cares mek di buff teeth gal guh whe...poor guy can you imagine when dem deh teeth grab a hold of him pepee </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.