Re: Dem muss ban all Potlucks at work
Tulip - Yuh soun very organized
Dats why yuh si mi soh fustrated wid dis secretary an her peica paypa business at her desk a wait pan people to come to har
An yes ..the notice is too short
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Only thing that went wrong is that the same woman who I did not want anywhere near the food was <span style="font-weight: bold">breaking apart the honey baked ham in the pan with her bare hands </span>soon as I turned my back. </div></div>
Dat is aneda reason why potluck fi ban.. save us fram nassy people
Well mi mek up mi mine sey mi naah slave ova noh pat fi dis event. Maybe if it was kike our team den dat bad an noh so bad..but nat fi so much people. Mite havi call in sick fi troot
Tulip - Yuh soun very organized

Dats why yuh si mi soh fustrated wid dis secretary an her peica paypa business at her desk a wait pan people to come to har

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Only thing that went wrong is that the same woman who I did not want anywhere near the food was <span style="font-weight: bold">breaking apart the honey baked ham in the pan with her bare hands </span>soon as I turned my back. </div></div>
Dat is aneda reason why potluck fi ban.. save us fram nassy people

Well mi mek up mi mine sey mi naah slave ova noh pat fi dis event. Maybe if it was kike our team den dat bad an noh so bad..but nat fi so much people. Mite havi call in sick fi troot