Re: Language
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Faithfull</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: YoungShotta</div><div class="ubbcode-body">Do you think it would be hard for me to learn the patois language...I understand some of it but how hard do you think it would be to learn it well enough to have a conversation with someone who speaks it...I know it has Central and West African influences...my dad is from nigeria (i'm trying to learn his language too...he wont teach me tho..he say its to hard)and i've been around him all my life and I still have trouble understanding what he says in english sometimes to where i have to ask him to spell it...lol. </div></div>
since yu a chrow carn de eye aggoo teach yu
furst patwah: man duppy laff ha ha yeah ooman duppy laff ke ke kin kin yeah
iinglish: i forgot dem
respect
...annuh suh mi kno' ie..mi kno ie as:
Man duppy laff keh keh keng keng
Ooman dupply laff..."mi noh noah.."
yu learn itt wan way mii teach ann blend itt annada way.
yu doan knoo dat tryinn fe ovatand mii iss natt passible unless mii waan yu fii knoo. miss lou wass fe mii sesame street
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Faithfull</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: YoungShotta</div><div class="ubbcode-body">Do you think it would be hard for me to learn the patois language...I understand some of it but how hard do you think it would be to learn it well enough to have a conversation with someone who speaks it...I know it has Central and West African influences...my dad is from nigeria (i'm trying to learn his language too...he wont teach me tho..he say its to hard)and i've been around him all my life and I still have trouble understanding what he says in english sometimes to where i have to ask him to spell it...lol. </div></div>
since yu a chrow carn de eye aggoo teach yu
furst patwah: man duppy laff ha ha yeah ooman duppy laff ke ke kin kin yeah
iinglish: i forgot dem
respect
...annuh suh mi kno' ie..mi kno ie as:
Man duppy laff keh keh keng keng
Ooman dupply laff..."mi noh noah.."
</div></div>yu learn itt wan way mii teach ann blend itt annada way.
yu doan knoo dat tryinn fe ovatand mii iss natt passible unless mii waan yu fii knoo. miss lou wass fe mii sesame street