<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body"><span style="color: #FF0000">Him threaten her time an time again to throw her out. Mi kno dat wen she had the last baby he threatened to throw her out. At dat time mi neva kno di depth of wat was goin on</span>
and how she know the baby is his? shi nuh ha no other man? <span style="color: #FF0000">mi nuh kno 2 b truthful...but if dat baby bawn it will be very obvious if a di step fawda own cah him is not black...</span> </div></div>
Tell har fi repowrt him baxide tuh di police fi raping har (if shi was acktrally raped) an shi won't have ennyting fi worry bout, cauz him cyaah throw har hout awfta dem fling him baxide inna jail.
Den, tell har fi have di baby an eida kipp it or geet up fi adoption, for di baby innocent.
<span style="font-style: italic">wandaring if di edder two chirruns dem nuh look like di daddy</span>.
Den tekk ovah di howse and fling alla di paypa dem inna har and har chirrun dem nayme. </div></div>
trowing him in jail is one ting but di madda nuh muss side wid her an a tink a dat she fraid a ...di madda mussi frighten tru she get "white" man fi married... di mount a tings weh him do her madda mi need a nex tredd fi dat...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.