Re: In Jamaica "good hair" guarantee human rights.
As i have state repeatedly under the current policy a black man in Jamaica with s firearm licensed or u.licensed is of a greater danger of death as a result than without one.
The police claimed He fired first.
If he was of a different complexion he would be with hid family enjoying the advantage his color allows.
As i have state repeatedly under the current policy a black man in Jamaica with s firearm licensed or u.licensed is of a greater danger of death as a result than without one.
The police claimed He fired first.
If he was of a different complexion he would be with hid family enjoying the advantage his color allows.
...di ooman clearly stated ...well askarding tuh di piece...<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
Hiff is mullatoes oonoh talking bout, good hair is nat guarantted to dem, is whole a dem wid hair thickah dan coir [kyah]...an dat is nat tuh seh dem head is bad... an hiff dem haff di colour an noh haff di money an education fi goh wid ie, dem naaah seh a damn ting, at least when I was growing up in Jamaica...nobaddie naah faawt pan dem..like sum a dem talk bad poor wans fram sint Elizabet...so some a dem notion yah, is cumming hout of a diffrent Jamaica, nat di one I grew up eenah...:
:
What is good hair? </div></div>