Re: How many lies will Obama spew 2nite
Dajah - mi tink mi ansa dat arredi. But in case yuh miss it.. all dis talk about him should go to di Congress.. BreddaB - BUSH went to Congress an wi get nuttten but an unjust war outta it..so what is di big deal? .. go to Congress or not, when US mek up dem mine fi goh war what ago stap dem.. Bush went to concgress wid a pan load a lies an get im way. He was met with VERY LITTLE resistance ..no questions..no let me see di proof.. no pondering ..no "dithering" ..dem jus seh go ahead Bush, go raid Iraq to yuh heart's content.
So my question is yuh tink im going to Congress would stop him? And if they did disapprove, an God forbid there is a massacre in Libya - yuh tink dem still wudden pile on an blame Barack fi it same way?
I would agree with some of the arguments here about some a di hypocritical things im do while in office..some a dem irk mi to di bone.. but in di case a Libya unu darn well know he was in a "damn if do, damn if you dont" situation. C'mon Be real here!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dehyah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">
And look at the OLD FARTS he has to work with? Look at the faces in congress that people really think he can "change" and push any form of progressive change agenda. Ole fawts like McCain, Liebaman, Ben Nelson, Harry Reid, John Boehner and di liss goes on. Im cudden sell packit change to dem people deh if dem did bruck.
I see a president that tries but is at the mercy of ole fawts who noh belive inna nutten progressive. Cant even get di ole fwt dem fi agree fi buil wan rail road track to rahtid pipe!
Anyway as fi di war, go try si im a go to dis Congress (ole fawts) fi have a reasonable discussion. Im woulda have more luck a lie to dem seh dere is weapons of mass destruction unda Gaddafi arm ole. Only dat woulda mek dem approve war an hail im chief!
**kiss teet**
Alright mi wi gi yuh de pawt bout dealin wid de pere ole fawt dem.
But den wah yuh seh bout de war an congress an ting, a wah dat mean, yuh agree wid de way him dweet an yuh agree wid him invading an declaring war pan Libya? </div></div>
Dajah - mi tink mi ansa dat arredi. But in case yuh miss it.. all dis talk about him should go to di Congress.. BreddaB - BUSH went to Congress an wi get nuttten but an unjust war outta it..so what is di big deal? .. go to Congress or not, when US mek up dem mine fi goh war what ago stap dem.. Bush went to concgress wid a pan load a lies an get im way. He was met with VERY LITTLE resistance ..no questions..no let me see di proof.. no pondering ..no "dithering" ..dem jus seh go ahead Bush, go raid Iraq to yuh heart's content.
So my question is yuh tink im going to Congress would stop him? And if they did disapprove, an God forbid there is a massacre in Libya - yuh tink dem still wudden pile on an blame Barack fi it same way?
I would agree with some of the arguments here about some a di hypocritical things im do while in office..some a dem irk mi to di bone.. but in di case a Libya unu darn well know he was in a "damn if do, damn if you dont" situation. C'mon Be real here!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dehyah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">
And look at the OLD FARTS he has to work with? Look at the faces in congress that people really think he can "change" and push any form of progressive change agenda. Ole fawts like McCain, Liebaman, Ben Nelson, Harry Reid, John Boehner and di liss goes on. Im cudden sell packit change to dem people deh if dem did bruck.I see a president that tries but is at the mercy of ole fawts who noh belive inna nutten progressive. Cant even get di ole fwt dem fi agree fi buil wan rail road track to rahtid pipe!

Anyway as fi di war, go try si im a go to dis Congress (ole fawts) fi have a reasonable discussion. Im woulda have more luck a lie to dem seh dere is weapons of mass destruction unda Gaddafi arm ole. Only dat woulda mek dem approve war an hail im chief!
**kiss teet** </div></div>
Alright mi wi gi yuh de pawt bout dealin wid de pere ole fawt dem.
But den wah yuh seh bout de war an congress an ting, a wah dat mean, yuh agree wid de way him dweet an yuh agree wid him invading an declaring war pan Libya? </div></div>