<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">and mi just come back in from a nice walk to the post office.. had to pull up mi shirt sleeves since it did hot.. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">From mi si di word snow, mi sey tuh miself. "Dat gat to bi poor Evan!" </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">and mi just come back in from a nice walk to the post office.. had to pull up mi shirt sleeves since it did hot.. </div></div>
et tu Kia </div></div>
Just for you Vannie signs of spring
Evan .. mi wi show lickle pity pan yuh. Miself haffi lack up indoors to.
Outta door di tree dem a bloom an di pollen a gi mi hell.
Den di birds dem have di nerve fi a sing lull-a-by
Nat to mentian di brite sunshine weh did a bline mi dis marning when mi a drive in
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">low blow Kia...low blow... i dont know y oonoo ha such nice wedda an i am stuck wid snow...
my ongle consolation is dat wen di global warming is complete, i wi ha cool wedda while oonoo down south tun to desert....
snow snow go away
come again anodda day...
mi going Vegas Saturday n since even di hotel pay fah, mi gwine to go even if mi haffi rent some wings an fly miself... </div></div>
Vegas! oooh have fun!
Yes mi know bout the climate change business.. dat a mrKia new hobby so yes wi will come up when the rest a de place tun to desert.. just as long as the elevation high enough
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Oh Gad Kia - yuh is wikid!
Evan .. mi wi show lickle pity pan yuh. Miself haffi lack up indoors to.
Outta door di tree dem a bloom an di pollen a gi mi hell.
Den di birds dem have di nerve fi a sing lull-a-by
Nat to mentian di brite sunshine weh did a bline mi dis marning when mi a drive in
mi no go out but mr man tell mi it was almost at his knees dis mawning. it supposed to be sunny an plus 4 tomorrow Vannie so it will melt...just in time for it to snow again satdey
weh dat u a seh Vegas...wi suppose fi ha more snow Satiday...mi muhmah...mi a fly out dat day go Vegas...mek mi look so see wat time di flight leave....notting is gwine to stop mi from go..mi even ha di temp fi Vegas pon mi phone fi kip up wid it..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">weh dat u a seh Vegas...wi suppose fi ha more snow Satiday...mi muhmah..</span>.mi a fly out dat day go Vegas...mek mi look so see wat time di flight leave....notting is gwine to stop mi from go..mi even ha di temp fi Vegas pon mi phone fi kip up wid it.. </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.