Re: LOOKING FOR A CORRESPONDANT
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">diss likkle [censored]'n tail pickney is trying fi tell oonu seh, juss like di ress of fi dem gingeration, dem a look fi di path of least resistance. dem nuh ha nuh time fi get fi know u. di object of dis whole exercise is A+ nutten else. spen a hour pon di phone, gimme di right answer and be gone.
oonu have time! walk good. </div></div>
lawd Frenchie...
same so I was at eighteen..... we change as we get older </div></div>
mi understand. mi was once like dat but mi never suh fresh when mi a beg favor.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">diss likkle [censored]'n tail pickney is trying fi tell oonu seh, juss like di ress of fi dem gingeration, dem a look fi di path of least resistance. dem nuh ha nuh time fi get fi know u. di object of dis whole exercise is A+ nutten else. spen a hour pon di phone, gimme di right answer and be gone.
oonu have time! walk good. </div></div>
lawd Frenchie...
same so I was at eighteen..... we change as we get older </div></div>mi understand. mi was once like dat but mi never suh fresh when mi a beg favor.

Yuh is RENK, fiesty, UNGRATEFUL an nuh have nuh mannaz.
FIESTYWRETCH!!!!