Do you know dat wretch dat did tell mi di “F” word come back wid dat again dis marning and caused a raucous inna di office?
Dis man come a mi office an because mi send im an email seh the software he delivered is not working according to specs.. im come inna mi ears a shout and yell at me.. And told me that mi neva do as the screen seh and expect dat people should could <span style="font-weight: bold">come from a country that can understand English</span> and follow instructions
Granted, I am testing the software so I am suppose to not follow instructions so as to ensure he is enforcing business rules. A dat di man a come tell mi seh mi naah “F-ing” falla instructions.
***Dear Gad in heaven , please a beg yuh jus a ounce a calm tideh Dear Gad ..cause mi is about to lose it!*********
I called another meeting ..this time with my boss, her boos, and his boss.This time I am holding nothing back. If they dont put this guy in check they are going to have serious problems with me.
I am meeting at 10:00 my time and after the meeting I am taking the day off.
I need a mental break, cause mis is nat tinking, nor seeing straight tideh .
Mi wi ketch unu up afta mi get mi sanity put back all tigeda. Unu noh know how mi feel right yah now dis man a come tek step. **Lawd of his mercy***
Dis man come a mi office an because mi send im an email seh the software he delivered is not working according to specs.. im come inna mi ears a shout and yell at me.. And told me that mi neva do as the screen seh and expect dat people should could <span style="font-weight: bold">come from a country that can understand English</span> and follow instructions
Granted, I am testing the software so I am suppose to not follow instructions so as to ensure he is enforcing business rules. A dat di man a come tell mi seh mi naah “F-ing” falla instructions.
***Dear Gad in heaven , please a beg yuh jus a ounce a calm tideh Dear Gad ..cause mi is about to lose it!*********

I called another meeting ..this time with my boss, her boos, and his boss.This time I am holding nothing back. If they dont put this guy in check they are going to have serious problems with me.
I am meeting at 10:00 my time and after the meeting I am taking the day off.
I need a mental break, cause mis is nat tinking, nor seeing straight tideh .

Mi wi ketch unu up afta mi get mi sanity put back all tigeda. Unu noh know how mi feel right yah now dis man a come tek step. **Lawd of his mercy***