Re: 25.1% aff blakk families hungry
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">no man, a serious ting Tulip, de ish my daughter buy when we go shopping me haffe smh, all oscar meyer lunchables, u know how much fe dem tings deh, and not a striking ting good no in deh,
de fuss ting me do when me go shopping is get the sales flyer, cause if dem have oil ketchup flour sugar butter or dem tings deh on sale, u haffe buy it, wedder u have it or not, caa u cant have enuff a dem tings deh, and if u run out and fe buy dem, dem too expensive....
next ting is, me luvvv my frozen veggies, cant have enuff a froz spinach, broc, etc...
tings in can me no too frigg wid, me haffe buy sardine tuna and bully beef and vienna sausage in can, but dats it, dats enuff can tings, and if me can help it, me no too mess wid it.....
next ting, i buy my meat in the meat shop....chicken, steak, pork...caa dem can cup it up de way me like it, mek it easier fe clean season and freeze
juice, me try and mek my own....u haffe know how fe streeetttccchhh ur $$$$ AND eat good </div></div>
This is how my mother has taught me to shop.
Great post!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">no man, a serious ting Tulip, de ish my daughter buy when we go shopping me haffe smh, all oscar meyer lunchables, u know how much fe dem tings deh, and not a striking ting good no in deh,
de fuss ting me do when me go shopping is get the sales flyer, cause if dem have oil ketchup flour sugar butter or dem tings deh on sale, u haffe buy it, wedder u have it or not, caa u cant have enuff a dem tings deh, and if u run out and fe buy dem, dem too expensive....
next ting is, me luvvv my frozen veggies, cant have enuff a froz spinach, broc, etc...
tings in can me no too frigg wid, me haffe buy sardine tuna and bully beef and vienna sausage in can, but dats it, dats enuff can tings, and if me can help it, me no too mess wid it.....
next ting, i buy my meat in the meat shop....chicken, steak, pork...caa dem can cup it up de way me like it, mek it easier fe clean season and freeze
juice, me try and mek my own....u haffe know how fe streeetttccchhh ur $$$$ AND eat good </div></div>
This is how my mother has taught me to shop.
Great post!!!
so glad she stop dat request
i cringe, the amount a junk i see (potatoe chips of all sort, little debbie, and some heap a odder singting....eewwwww)

....is a lifestyle change