OMG I wish there are 15 trillion zillion Americans like this DUDE who use COMMON SENSE AND LOGIC to dem argument to articulate the foolishness a gwaan inna politics dese days
My God did he give it to Fox News.
BTW .. Fox news did not carry this ..they cut him out because ..di man laid into them an made some dyam sense. Dem expected him to lick out gainst the President and im tun back the question back pon Fox an show dem up pan camera
Please listen to every bit of this video … this guy is the real deal
GIVE THIS MAN THE NATION'S HIGHEST AWARD!
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CJgWdfZqDj0"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/CJgWdfZqDj0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
<span style="font-style: italic">Wanda if Johns Stewart di feature im pan him show? </span>
My God did he give it to Fox News.

BTW .. Fox news did not carry this ..they cut him out because ..di man laid into them an made some dyam sense. Dem expected him to lick out gainst the President and im tun back the question back pon Fox an show dem up pan camera
Please listen to every bit of this video … this guy is the real deal

GIVE THIS MAN THE NATION'S HIGHEST AWARD!

<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CJgWdfZqDj0"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/CJgWdfZqDj0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
<span style="font-style: italic">Wanda if Johns Stewart di feature im pan him show? </span>