Re: on a tangent,dis is also interesting
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">One love might b about unity BUTwho compromised... White people co-opted di feel good pawt of RAsta..weed, wood, waxed hair....odda dan dat dem neva change dem ****sem cause dem no see nutten wrong wid being first n exclusionary...RAsta change itself fi mek dem wid all dem baggage feel betta n see whe we deh...Europe, the current capital of Reggae "bawn a suffering n privation " music...Europe, the continent of our original imperialists...ain't dat a batch....dem took di natural resources of wi bauxite, sugar , di profits not to mention we very soul n we fight dem off , dem left wid di profits n now we gi dem weh leff of wi soul...all so dat RAsta,can go "mainstream"...sigh </div></div>
rastafari has spread to the four corners of the earth...
if you can't see the naturality of that, then stop being a christian since it started in northeast afrika/ "the middle east"...stop being muslim because it started in saudi arabia...
rasta has "changed itself"...it remains the same, but all life evolves...and different ones will have different interpretations of certain things;
bobo hill and any number of encampments are still there...ras is still there...the message lives within the heart, not in the analysis of scholars and books...
jamaicans are not able to appreciate the global impact of this movement...only ones outside of jamaica;
it has spread farther faster than any religion on earth
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">One love might b about unity BUTwho compromised... White people co-opted di feel good pawt of RAsta..weed, wood, waxed hair....odda dan dat dem neva change dem ****sem cause dem no see nutten wrong wid being first n exclusionary...RAsta change itself fi mek dem wid all dem baggage feel betta n see whe we deh...Europe, the current capital of Reggae "bawn a suffering n privation " music...Europe, the continent of our original imperialists...ain't dat a batch....dem took di natural resources of wi bauxite, sugar , di profits not to mention we very soul n we fight dem off , dem left wid di profits n now we gi dem weh leff of wi soul...all so dat RAsta,can go "mainstream"...sigh </div></div>
rastafari has spread to the four corners of the earth...
if you can't see the naturality of that, then stop being a christian since it started in northeast afrika/ "the middle east"...stop being muslim because it started in saudi arabia...
rasta has "changed itself"...it remains the same, but all life evolves...and different ones will have different interpretations of certain things;
bobo hill and any number of encampments are still there...ras is still there...the message lives within the heart, not in the analysis of scholars and books...
jamaicans are not able to appreciate the global impact of this movement...only ones outside of jamaica;
it has spread farther faster than any religion on earth