Re: 4 things obama is trying to tell blk ppl
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">Cah mi is not like de ress a ppl who let de colour of a mans skin fool dem an gi dem a bly jus cause.
That would be hypocritical of me fi big up any man who is a disservice to our ppl aftah de way our ppl have been treated fi de lass 500 years.
a disservice? ...explain dat to me?
so yuh saying yuh prefer for a white an to a do all dem ting so yu can keep chatting bout the white devil?
A lot of ppl put a nuff energy into this man.
Do you think his ancestors would be happy with him wasting the position?
If someone keep going to a well fi wata and everyday dem keep hoping that on this day there will be wata inna de well then what is that person?
If someone finally come an seh tings a guh change an there will be wata inna de well, so yuh bleev dem an keep going back to de well fi come back wid yuh bucket empty what is wrang wod dat person?
And no one should think that my analogy of a well haffi duh wid some kind a monetary handout. But when everyone else gets respect but you when dem talk roun de well an yuh guh an come wid yuh bucket still empty and you still support that which does not support you, aftah is you fix de ting when it did a decay, is you hang uo de light so ppl cyan come see inna de night, is you clear a nice path fi ppl fi walk tuh de well an yuh still come back wid (yuh need fi duh your share and you accept that).
What is wrang wid yuh?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">Cah mi is not like de ress a ppl who let de colour of a mans skin fool dem an gi dem a bly jus cause.
That would be hypocritical of me fi big up any man who is a disservice to our ppl aftah de way our ppl have been treated fi de lass 500 years.
a disservice? ...explain dat to me?
so yuh saying yuh prefer for a white an to a do all dem ting so yu can keep chatting bout the white devil?
A lot of ppl put a nuff energy into this man.
Do you think his ancestors would be happy with him wasting the position?
If someone keep going to a well fi wata and everyday dem keep hoping that on this day there will be wata inna de well then what is that person?
If someone finally come an seh tings a guh change an there will be wata inna de well, so yuh bleev dem an keep going back to de well fi come back wid yuh bucket empty what is wrang wod dat person?
And no one should think that my analogy of a well haffi duh wid some kind a monetary handout. But when everyone else gets respect but you when dem talk roun de well an yuh guh an come wid yuh bucket still empty and you still support that which does not support you, aftah is you fix de ting when it did a decay, is you hang uo de light so ppl cyan come see inna de night, is you clear a nice path fi ppl fi walk tuh de well an yuh still come back wid (yuh need fi duh your share and you accept that).
What is wrang wid yuh?