Re: So wat u a seh Blugiant
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body">
Wow!! I also took exception with some of Marilyn's posts and photos (with men, vulgar dancing, etc) but I also felt that she posted a lot of other content that was interesting and a breathe of fresh air. Like you, I also communicated with her via PM and felt we had a lot in common. We are Black professional women who have raised children on our own after a divorce. This definitely presents it's challenges and I guess we all find ways of socializing and letting off steam. I felt sick when someone was so mean to her. It was totally uncalled for. After all, this is just a discussion board and to try to run a sole supporting woman off a discussion board by trying to ruin her livelihood is so evil.
The blame should not be laid with those who were honest enough to express concerns. It's the one who skin teeth and then stab you in the back I have found one has to watch out for.
Anyway, I hope that Marilyn is doing well and finding happiness in her life. </div></div>
nah lie butt mii neva saw sum aff dem tredd cah mii ignore certain sections ann tredds.
de ooman ave histaree aff standinn upp fe blakk peeps. mii affii bigg ar upp cah afftah dem didd dat to ar shi pm mii ann warned mii fe carefull. shi wass surprised wen mii bunn fiyah pon itt inna tredd. de reason y mii bunn out dat badd minded parsan iss cah wooeva didd dat wass evil. mii tink dat surprised ar cah mii bunn so much fiyah pon mzungu ann tourists woo tink awl jamaicans inna hospitalitee bizz fe caters to vistors ann shi neva xxpekkted itt fram mii. mii didd itt cah itt wass de rite ting fe do ann fiyah bunninn a moralitee ting
dat typa ting drove sum peeps aff de board cah itt raised qwestians bad minded ting pon yah. even gough dat nuh unique to jam.com cah itt a intarnett ting
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body">
Wow!! I also took exception with some of Marilyn's posts and photos (with men, vulgar dancing, etc) but I also felt that she posted a lot of other content that was interesting and a breathe of fresh air. Like you, I also communicated with her via PM and felt we had a lot in common. We are Black professional women who have raised children on our own after a divorce. This definitely presents it's challenges and I guess we all find ways of socializing and letting off steam. I felt sick when someone was so mean to her. It was totally uncalled for. After all, this is just a discussion board and to try to run a sole supporting woman off a discussion board by trying to ruin her livelihood is so evil.
The blame should not be laid with those who were honest enough to express concerns. It's the one who skin teeth and then stab you in the back I have found one has to watch out for.
Anyway, I hope that Marilyn is doing well and finding happiness in her life. </div></div>
nah lie butt mii neva saw sum aff dem tredd cah mii ignore certain sections ann tredds.
de ooman ave histaree aff standinn upp fe blakk peeps. mii affii bigg ar upp cah afftah dem didd dat to ar shi pm mii ann warned mii fe carefull. shi wass surprised wen mii bunn fiyah pon itt inna tredd. de reason y mii bunn out dat badd minded parsan iss cah wooeva didd dat wass evil. mii tink dat surprised ar cah mii bunn so much fiyah pon mzungu ann tourists woo tink awl jamaicans inna hospitalitee bizz fe caters to vistors ann shi neva xxpekkted itt fram mii. mii didd itt cah itt wass de rite ting fe do ann fiyah bunninn a moralitee ting
dat typa ting drove sum peeps aff de board cah itt raised qwestians bad minded ting pon yah. even gough dat nuh unique to jam.com cah itt a intarnett ting
</div></div></div>
Den how yuh expeck mi fi learn mannaz suh fass? Mi miss yuh suh til mi bukk. DWL
HowUdoin?
Yuh tink mi did a joke!
I doan know dem fram A to bullfoot! Maasi Jesas Mi shoulda really use false name