Re: Did FawsBook kill off dis site?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pawt_Two</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pawt_Two</div><div class="ubbcode-body">
De question is was it lively before or is it now, was it better b4 or is it now?
den ask why? If you were around in dem times yuh well an know why. </div></div>
back in the day how many ppl were contributing to the livelyness? jus a handful, i bet you can name them all from memory
now out of that handful who was niceing up the place tell me who an who moderator run off?
I could probably name some a dem but mi nuh keep spreadsheet. I bet yuh have all dem lodge een deh dwl </div></div>
dahjah is the boriness boredite pan yah </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">
</div></div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pawt_Two</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pawt_Two</div><div class="ubbcode-body">
De question is was it lively before or is it now, was it better b4 or is it now?
den ask why? If you were around in dem times yuh well an know why. </div></div>
back in the day how many ppl were contributing to the livelyness? jus a handful, i bet you can name them all from memory
now out of that handful who was niceing up the place tell me who an who moderator run off?
I could probably name some a dem but mi nuh keep spreadsheet. I bet yuh have all dem lodge een deh dwl </div></div>
dahjah is the boriness boredite pan yah </div></div><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">
</div></div></div>