Wan ting mi noh duh is underestimate di Republicans capacity tuh bi sneaky an underhanded. If dem need fi hand out free chicken dinners fi swing di vote, dem wi duh it.
Are you offended?
Originally posted by ja-kid View PostWan ting mi noh duh is underestimate di Republicans capacity tuh bi sneaky an underhanded. If dem need fi hand out free chicken dinners fi swing di vote, dem wi duh it.When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
it was funny in the moment...dem need fi go siddung one side...the future of the nation not looking good if eediats like dis a go hold positions...everyting is crisis mode fi dem....di man was mekking a joke as well as saying dat dem happy di prez win bak di wuk....i watched it n didnt do nutten but lafff
Originally posted by evanovitch View Postit was funny in the moment...dem need fi go siddung one side...the future of the nation not looking good if eediats like dis a go hold positions...everyting is crisis mode fi dem....di man was mekking a joke as well as saying dat dem happy di prez win bak di wuk....i watched it n didnt do nutten but lafffWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....